Perusasiat on nyt kotikeittiössä testattu, retkellä katsotaan miten trangialla onnistutaan!
sunnuntai 14. marraskuuta 2010
Retkiruokaa kotikeittiössä
Anakondat eli Emilia ja Piita viettivät yhden kevään kokouksistaan Saija-luotsin keittiössä. Tavoitteena oli valmistaa makaronista, nakeista, tonnikalasta, sipulista, tomaattipyreestä, riisistä ja nuudelista kuusi erilaista ruokaa. Ehdimme kuitenkin tehdä puolessatoista tunnissa vain makaroni-nakkipadan, tonnikalarisoton, tonnikala-makaronipadan ja nakkikeiton. Ruokia maisteltiin ja arvosteltiin asteikolla 1-5. Parhaat pisteet sai tonnikala-makaronipata, ja se päätettin valmistaa myös polkupyöräretkellä.
Perusasiat on nyt kotikeittiössä testattu, retkellä katsotaan miten trangialla onnistutaan!
Perusasiat on nyt kotikeittiössä testattu, retkellä katsotaan miten trangialla onnistutaan!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti