perjantai 4. lokakuuta 2019

Puumien ja Haukkojen Disney-retki Karkkilaan


Pidimme yhteisretken Karkkilaan 27.-29.9.2019 ja aiheena oli Disney.


Perjantaina
Saavuimme Karkkilaan n. klo 19.00. Haukkojen tehtävänä oli sytyttää nuotio ja Puumat auttoivat ruokapuolella. Kun nuotio saatiin palamaan, päätimme leikkiä pari leikkiä. Kun leikit oli leikitty Pahatar saapui paikalle. Pahatar kirosi koko Karkkilan revontulilla. Iltapalaksi söimme leipää ja suklaabanaania. Iltapalan jälkeen menimme nukkumaan laavuun ja kämppään.


Lauantaina
Heräsimme 8.30. Ennen aamupalaa Puumat nostivat lipun salkoon.
Aamupalaksi söimme puuroa ja leipää. Aamupalan jälkeen meillä oli kolme rastia (kämpän lähellä). Ensimmäinen rasti oli ensiapurasti, jossa piti hoitaa nyrjähtänyt nilkka. Toisella rastilla piti kirjoittaa kirje Mikki Hiirelle, Aku Ankalle ja Hessulle. Kirjeeseen piti kirjoittaa ensiapuohjeita jokaiselle hahmolle. Kolmannella rastilla oli myös ensiaputehtävä, jossa piti kääntää uhri kylkiasentoon.
Rastikierron jälkeen me teimme trangialla ruoaksi makaroni-lihapullamössöä.
Ruuan jälkeen lähdimme Pyhäjärven rannalle. Rannalla meistä kaksi menivät uimaan ja Veera piti meille jooga tuokion. Puumat ohjasivat leikkejä Haukoille.
Saavuimme takaisin leiriin klo 17.00. Haukat menivät kämppään pitämään speedmato bileitä, kun Puumat tekivät ruuaksi makkarakeittoa.
Aloitimme syömisen 18.00 ja lauloimme kolme ruoka laulua, koska olimme unohtaneet laulaa aikaisemmin. Ruuan jälkeen meillä oli ohjelmana Disney-tietovisa. Tietovisan loputtua hörpimme taikajuomaa ja söimme herkkuja. Iltanuotiolla saimme kasattua taikasauvan, jonka Pahatar oli rikkonut. Jokainen otti kiinni sauvasta ja huusi “Hokkus pokkus taikajuomaa!” Pahatar saapui ja revontulet pääsivät vapaiksi taivaalle, eli kirous häipyi Karkkilasta. Me ajoimme Pahattaren pimeään metsään ja kaikki oli taas kunnossa. Söimme iltapalaksi makkaraa, vaahtokarkkeja, leipää ja kaakaota.
Toisen yön kaikki yöpyivät kämpässä.


Sunnuntaina
Heräsimme 8.30 ja aamupalaksi söimme puuroa ja leipää. Aamupalan jälkeen me pakkasimme rinkat ja siivosimme jäljet. Puumat pitivät pari leikkiä Haukoille. Leikkien jälkeen meillä oli välipala, jolla söimme kaikki loput jämät.
Lähdimme Karkkilasta n. 13.30.


- Eeva ja Noora (tarpojavartio Puumista)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti