torstai 16. toukokuuta 2013

Tavastit Joulunvalotapahtumassa 30.11.2012

30.11.2012 Tavastit osallistuivat Pähkinärinteen Lionsien, Pähkinärinneseuran, Hämeenkylän seurakunnan ja Pähkinämarttojen yhteiseen Joulunvalo-tapahtumaan. Tapahtumassa partiolaiset paistoivat makkaraa, saivat Lionsilta joulupaketit ja tietenkin sytyttivät joulukuusen valot huudollaan. "Syty kuusi, joulukuusi, tuo meille Joulun valo!"

Reippaasta pakkasesta huolimatta partiolaiset eivät luovuttaneet tähän. Paikalle nousi puolijoukkueteltta, jossa grillihampurilaisten jälkeen yöpyi 17 rohkeaa partiolaista... aikuisten valvoessa yöunta ulkopuolelle. Yön tapahtumia: Sipinää ja supinaa, savuttava kamiina, joo-joo mä olen herännyt kipinävuoroon (zzzzz). Mahtui yöhön yksi pikkuseikkailijan sankaritekokin: "Oho - naapuri palelee" (unohtanut makuupussin auki)... ei muuta kuin naapuri oman makuupussin sisään ja siellä lämmettyään laitetaan naapurin makuupussi kiinni ja molempien uni jatkuu. Huom... lämmitetty kaveri edes herännyt koko tapahtuman aikana. Hurraa-huuto pikku-seikkailijattarelle!

Aamulla teltasta kömpi pirteitä tai "vähemmän pirteitä" tavasteja, kengät eri kokoa ja huivi kateissa. Juotavaksi lämmintä mehua, puurojonoon ja lammella kajahti Marmelaadinakki Saijan rytmikkäällä johdolla. Vielä puuroa "ääntä kohti" , minkä jälkeen tavarat ja teltta kasaan sekä autojen lastaus ja paikan siivous. Sitten pääsikin kotiin lämpimään suihkuun ja ehken oman nallen viereen jatkounille.

  
Tunnelmaa ennen tapahtuman alkua
Joulukuusi ennen valojen sytyttämistä
Lumisade ei pelottanut osallistujia
Partiolaiset saivat joululahjan Lionseilta
Tavastien paistama makkara ja marttojen lämmittämä glögi maistuivat
Lämmintä mehua ja hampurilaisia ennen telttaan kömpimistä


 Aamulla puurojonotunnelmissa

Marmelaadinakki herkkua on, talididappaadii...
Puuroa ääntä kohti

Teltan purkaminen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti